Abonneren  Inloggen

MarnixSign is een Lockdown Legend

6 november 2020

Afgelopen maand stond organiseerden Spandex en 3M de Lockdown Legends-competitie. In Nederland won MarnixSign uit Rijssen met een oude Volkswagen Kever in zo’n vrolijke wrap dat iedereen er een lach van op zijn gezicht kreeg.

 

Voor de Lockdown Legends-competitie konden wrappers projecten insturen die zij tijdens de coronacrisis hebben gedaan en daarmee maakten zij kans op mooie prijzen. Het doel van de competitie was om mensen in het zonnetje te zetten en trots te laten zijn op wat zij doen, ook in mindere tijden. Dat is gelukt! Vele projecten zijn ingestuurd, de een nog mooier dan de andere.

Nederlandse winnaars

De eerste prijs in Nederland ging naar MarnixSign uit Rijssen, die een oude Volkswagen Kever in zo’n vrolijke wrap dat iedereen er een lach van op zijn gezicht kreeg. De tweede prijs was voor Stickerland. Hier werd een Tesla 3 volledig in zilver gewrapt, behalve een aantal details daar is de oorspronkelijke rode kleur nog zichtbaar. Er is hier maar liefst 150 meter knifeless tape gebruikt.

Alle inzendingen

Het volledige verhaal over de competitie is te vinden op https://insight.spandex.com/nl/spandex-en-3m-maken-de-winnaars-van-de-lockdown-legends-competitie-bekend/

Onder de hashtag #LockdownLegends zijn alle inzendingen op social media terug te vinden.