Abonneren  Inloggen

Probo publiceert Trendmagazine

7 mei 2021

Signproducent Probo in Dokkum heeft een eigen magazine gemaakt om klanten te helpen bij de verkoop van producten met Motiflow-patronen. Probo levert aan print- en signbedrijven. Om die reden is het blad als een ‘whitelabel’ geproduceerd.

Met dit Trendmagazine kunnen de klanten van Probo hun klanten inspireren met de mogelijkheden van Motiflow. Ieder kwartaal brengt de onderneming een nieuwe editie uit waarin een nieuwe trend wordt uitgelicht. Deze keer gaat het over de interieurtrend van 2021: retro.

Drie varianten

Met het magazine laten zij zien hoe je een trend toepast op de interieurproducten van Probo en welke Motiflow-patronen daar perfect bij passen. De print- en signbedrijven kunnen op een aantal manieren het magazine ontvangen en inzetten. Via de landingspagina kunnen klanten drie varianten van het magazine als pdf aanvragen om hun klanten mee te inspireren:

  • Een whitelabel variant. Deze is exact hetzelfde als de versie op papier en klaar om naar hun klanten verstuurd te worden.
  • Een Motiflow-variant. In deze versie is de branding van Motiflow toegevoegd. Zo kunnen klanten ''profiteren'' van het sterke merk Motiflow.
  • Een personaliseerbare versie. Klanten voegen zelf hun logo en huisstijl toe. Extra sterk voor hun eigen branding.

Alle klanten, partners en designers van Motiflow kunnen een magazine downloaden, maar ook geprint op papier aanvragen.