Abonneren  Inloggen

Rotterdam krijgt kleur tijdens straatkunstfestival POW! WOW!

13 augustus 2021

Van 5 tot en met 12 september vindt de vierde editie van het straatkunstfestival POW! WOW! Rotterdam plaats. De Rotterdamse wijk Feijenoord zal dan in het teken staan van street art. Verschillende internationale street artists komen hun talent laten zien.

Deelnemende street artists

 • Anna T-Iron (Duitsland)
 • Engin Dogan (Duitsland)
 • HALFSTUDIO (Portugal)
 • Helen Proctor (Australië)
 • INSA (Engeland)
 • MOTS (Portugal)
 • NILS (USA)
 • Ola Kalnins (Zweden)
 • Ox-Alien (Nederland)
 • Saya Deya (Nederland)
 • Vandals On Holidays (Spanje)
 • Will Gates / ROIDS (Engeland)

Over POW! WOW!

POW! WOW! is opgericht door kunstenaar Jasper Wong in 2010 in Hong Kong. In 2011 werd de eerste editie van het POW! WOW! Festival een week lang gehouden in zijn thuisstaat Hawaï. Het POW! WOW! muurschilderingen festival is sindsdien uitgegroeid tot een toonaangevend onderdeel van de wereldwijde street art beweging.

Duizenden internationaal bekende street artists, contemporaine en graffiti-kunstenaars hebben eraan bijgedragen, met grote schilderingen en publieke kunstwerken in 17 steden over heel de wereld. POW! WOW! kan gevonden worden in Amerikaanse steden als Long Beach, Worcester en Washington DC, en buiten de VS in (onder andere) Japan, Korea, Israel, Guam, Taiwan en Rotterdam, Nederland.