Abonneren  Inloggen

Happy Printing van start in Australië

6 juli 2022


Het in Nederland gevestigde HappyPrinting heeft zijn website en printdiensten gelanceerd in Australië. Het online printplatform is inmiddels actief in vijftien landen wereldwijd.

De website en het productportfolio van HappyPrinting.com.au zijn sterk afgestemd op de Australische markt en de behoeften van de klant. Naast een breed scala aan Business Print, Merchandise en Wall Art producten, biedt het Australische platform gepersonaliseerde trucker caps en gepersonaliseerde coolers.

Photo Tiles: een nieuw wanddecoratieproduct

Als bijzonder product biedt de Australische website de mogelijkheid om ‘Photo Tiles’ te bestellen die, zonder lijmsporen achter te laten, plakken op iedere wand en na het loshalen weer opnieuw te plakken zijn. Met deze Photo Tiles kunnen klanten elke dag op een makkelijke en goed zichtbare manier genieten van hun favoriete herinneringen.

Een geweldige markt voor printing on demand

Sven Rusticus, CEO van HappyPrinting: ‘Australië is een geweldige markt voor printing on demand en ik ben er trots op dat we nu ook een vestiging in Australië hebben geopend. We kijken er naar uit om van het bestellen van print een plezierige ervaring te maken in Australië en waar ook ter wereld, want dat is onze missie.’

Jean-Pierre Meijer, CTO van HappyPrinting: ‘Het Australische platform is een goed voorbeeld met een volledige tweerichtingsintegratie tussen de webshop en de printapparatuur, waardoor bestellingen van de webshop naar de printers kunnen stromen en track & trace-informatie terug naar de klant kunnen gaan. Met meer dan 15 platforms in de wereld ervaren we de grote waarde, schaalbaarheid en aanpasbaarheid van ons web2print-platform.’ Eerder breidde HappyPrinting zijn franchiseformule al uit in o.a. Georgië, de Verenigde Staten, Japan en het Verenigd Koninkrijk.