Abonneren  Inloggen
Van onze partner Domino Benelux

Maak kennis met de Domino K600i inkjetprinter: hoge resolutie op basis van UV-drogende of waterbasis inkt

23 maart 2023

Hoge productiviteit en kwaliteit in een eenvoudig te integreren systeem: de Domino K600i print op een groot aantal ondergronden en combineert productiviteit met een printkwaliteit van 600 dpi. De K600i met de vereiste printbreedte, kan in een bestaande productielijn met web- of velinvoer worden geïntegreerd voor digitaal inprinten.

Bovendien kan de printer ook als monochrome digitale pers worden geconfigureerd. De K600i print met hoge kwaliteit digitale variabele data, alfanumerieke tekst, uiteenlopende barcodes, 2D-codes, QR-codes en illustraties met snelheden tot 200 m/min.

Er zijn ook opties voor het gebruik van uitstekend dekkende witte inkt voor een grote reeks labels en verpakkingen als kosteneffectief alternatief voor zeefdrukken. De K600i beschikt ook over innovatieve functionaliteit om conventionele metaalfolies digitaal aan te brengen op labels, verpakkingen en veiligheidsproducten.

De K600i digitale inkjet printer maakt gebruik van piëzo inkjet technologie en is beschikbaar voor gebruik met een volledige reeks inkten. Deze omvatten: high impact LED-curable en UV-curable inkten; waterige gepigmenteerde inkten; een witte zwaar gepigmenteerde inkt; een unieke UV-curable heldere inkt voor digitale spotvernis en UV97BK, een zwarte inkt die voldoet aan de voedselverpakkingsvoorschriften en geschikt is voor vele niet-directe voedselverpakkingstoepassingen.

Gepersonaliseerde demonstraties in Nieuwegein

Als u de K600i in werking wilt zien, bent u van harte welkom in het gloednieuwe Digital Centre of Excellence waar deze machine en andere digitale printoplossingen worden getoond: ‘U kunt niet alleen een afspraak maken voor uw bezoek, maar ook een gepersonaliseerde demonstratie op de K600i aanvragen. Het demoteam leidt u graag rond in de vestiging in Nieuwegein en ontvangt u zolang u dat wenst,’ aldus het team van Domino.

Om u in te schrijven voor een bezoek kunt u contact opnemen met uw lokale Domino-vertegenwoordiger of via de website.