Abonneren  Inloggen

Inschrijving voor Label Industry Global Awards geopend

13 april 2023

De zoektocht naar 's werelds toonaangevende innovators in de label- en verpakkingsdrukindustrie is gestart, nu de inschrijving voor de 18e Label Industry Global Awards is geopend.

De Label Industry Global Awards erkennen die organisaties en individuen die in 2022 uitblonken in de label- en verpakkingsdruksector door middel van innovatie en best practices. Er zijn zes verschillende awards te winnen:

  • De R. Stanton Avery Achievement Award wordt, ter nagedachtenis aan Stan Avery's pioniersgeest en waarden, toegekend aan een persoon wiens werk heeft bijgedragen aan de vooruitgang en transformatie van de labelindustrie over de hele wereld.
  • Nieuw voor 2023 is de R. Stanton Avery Team Achievement Award. Deze prijs erkent dat teamwerk belangrijker is dan ooit bij het bereiken van de doelstellingen van een bedrijf, en staat open voor industriële leveranciers, converters en eindgebruikers.
  • De R. Stanton Avery Rising Star Award word toegekend aan een opkomend talent dat aan de start staat van een carrière in label- en verpakkingsdrukwerk en dat de potentie heeft om een van de leiders van morgen te worden.
  • Er is een Innovation Award voor bedrijven met meer dan 300 werknemers en één voor bedrijven met minder dan 300 werknemers. Deze worden toegekend aan de ontwikkeling van een specifieke innovatie door een toeleverancier of converterbedrijf in 2022.
  • De Sustainability Award is voor een nieuw duurzaam product of proces dat in 2022 is geïntroduceerd door een converter, leverancier of eindgebruiker in de labelindustrie.
  • De Converter of the Year Award gaat naar een bedrijf dat met succes heeft voldaan aan diverse criteria, zoals een staat van dienst op het gebied van innovatie, het ontwikkelen van een inclusief en gediversifieerd personeelsbestand, een solide staat van dienst op het gebied van training en ontwikkeling van personeel en een sterke betrokkenheid bij de lokale gemeenschap.

De inzendingen worden beoordeeld door een panel bestaande uit de voorzitters van de TLMI en FINAT en de redacteuren van Labels & Labeling, Label & Narrow Web en Etiq & Pack. Het panel wordt voorgezeten door Andy Thomas-Emans, strategisch directeur van de groep Tarsus Labels & Packaging. ‘Het is altijd een voorrecht om betrokken te zijn bij de Label Industry Global Awards, de hoogste onderscheiding binnen de etiketten- en verpakkingsdrukindustrie’, zegt Thomas-Emans. ‘Elk jaar maakt het hoge niveau van de inzendingen indruk. Het snelle tempo van verandering en het talent dat doorkomt in deze branche is buitengewoon. We kijken ernaar uit om alle prijswinnaars, finalisten en deelnemers on het zonnetje te zetten tijdens ons 18e jaarlijkse Label Industry Global Awards-evenement in september.’

Deeelname aan de awards is gratis en inzendingen dienen uiterlijk op vrijdag 5 mei 2023 te zijn ontvangen. De finalisten en de winnaar van de R. Stanton Avery Achievement Award worden in juni bekendgemaakt. Alle definitieve winnaars worden bekendgemaakt tijdens een galadiner op Labelexpo Europe 2023. Deelnameformulieren en volledige informatie over deelname zijn beschikbaar op www.labelawards.com.


Geen nieuws missen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van PRINTmatters