Abonneren  Inloggen

René de Heij CEO TakeAware

6 juni 2023

Na een sabbatical van enkele maanden gaat René de Heij, voormalig CEO van Probo, aan de slag bij TakeAware. Per 1 juni is hij als CEO actief bij het Groningse bedrijf dat duurzamere(re) alternatieven biedt voor disposables.

In september 2022 kondigde de Heij aan eind dat jaar te vertrekken bij Probo. Hij wilde meer tijd en ruimte voor zichzelf, om nieuwe dingen te verkennen. Nu heeft hij een nieuwe uitdaging gevonden. ‘In de gesprekken met TakeAware vond ik daadkracht, lef en de loyaliteit naar klantgericht denken die ik zocht’, deelt hij op LinkedIn. TakeAware heeft vestigingen in Groningen en Enschede en levert ‘friendly disposables’, zowel bedrukt als onbedrukt, voor de horeca. Het bedrijf werkt veelal met plant-based materialen en streeft ernaar een zo duurzaam mogelijk assortiment aan te bieden.


Geen nieuws missen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van PRINTmatters