Abonneren  Inloggen

MVL Group kiest voor Komori

15 april 2024

Bij MVL Group in Waddinxveen is een nieuwe Komori Lithrone vierkleuren offsetdrukpers met lakunit op het formaat 75x105 geïnstalleerd. ‘Daarmee zijn we een nieuwe weg ingeslagen, want we stappen over van B2 naar B1’, zegt directeur Rodney Meuldijk.

‘Dat is simpelweg nodig om onze productiecapaciteit te vergroten om aan de groeiende vraag naar displays & packaging te kunnen voldoen’, aldus Meuldijk. ‘Wat voor ons ook nieuw is, is de keuze voor Komori. Die keuze is weloverwogen en na een intensief verkenningstraject genomen. Daarin zijn we door Komori samen met AtéCé ontzettend goed begeleid. Onze nieuwe aanwinst draait inmiddels volop en over de kwaliteit niets dan lof. Wat ook goed aan deze nieuwe generatie offsetpers, is de persautomatisering. Dat scheelt handen aan de pers en dat is in deze tijd bijzonder welkom. Onze drukkers zijn blij met onze nieuwe offsetdrukpers en dat bevestigt ons dat wij met Komori de juiste keuze hebben gemaakt.’

Foto boven: Rodney Meuldijk (MVL Group) en Remco Smit (AtéCé) bij de nieuwe Komori Lithrone vierkleuren offsetdrukpers. Foto door Giuseppe Toppers | Danto]


Wekelijks het laatste nieuws in je inbox met de PRINTmatters nieuwsbrief